NS SOUND SERVIS je novosadska kompanija koja nudi sve što je potrebno za Vaše zadovoljstvo, i zadovoljstvo Vaših prijatelja kad su u pitanju slavlja, proslave, prezentacije, kokteli, privatne žurke, svečani događaji, koncerti, festivali i sve što Vi poželite!

Nudimo zvuk vrhunskog kvaliteta pri snagama i do 80.000 W koji po potrebi može da zadovolji i do 10.000 ljudi. Zvučnu realizaciju izvodimo pomoću najboljih svetskih brendova, kao što su JBL, RCF, MARTIN, MACKIE, CROWN, LAB GRUPPEN, DBX, SOUNDCRAFT, MCSquare i drugi.

Za Vaše vokalne potrebe koristimo mikrofone vrhunskih brendova kao što su: SENNHEISER, SHURE, AKG, AUDIO TECHNICA i drugi.

Posedujemo NIVTEC binske i TAF aluminijumske konstrukcije koje pokrivaju i do 200 kvadratnih metara, i penju se u visinu do 10m, pri čemu je ceo događaj podignut od 20 do 120 cm od zemlje, pri čemu su sve komponente sertifikovane i poseduju sve potrebne ateste za kvalitet i dozvole.

Za odličan vizuelni doživljaj brinu se uređaji za rasvetu iz programa ROBE, MARTIN, EUROLITE, FUTURELIGHT i PR, koji u svom programu i kombinacijama pružaju veliki broj mogućnosti za svaki lighting koji možete da zamislite i poželite.

Vršimo i usluge opremanja objekata, ako je potreba ozvučenje bilo koje vrste ili dekorativna i namenska rasveta. Dakle, za vizuelno ulepšavanje i profesionalno ozvučavanje svog prostora, slobodno nam se obratite.

Pored opreme koju iznajmljujemo, pružamo kompletnu podršku naših stručnih tehničara koji su tu da se pobrinu da događaj na kom realizujemo svoje usluge, protekne u duhu profesionalnosti i da ostavi jak i pozitivan utisak i zadovoljstvo, kako na organizatore, tako i na posetioce.

Planovi naše rental kompanije su razvoj i proširivanje programa usluga koje pružamo, ka tom cilju se krećemo uz naše stalne klijente, poslovne partnere i saradnike, i zajedno sa njima podižemo poslovanje i paletu naših usluga na veoma visok nivo.

Mi smo tim koji je spreman na svaki vid saradnje, ispunićemo svaki Vaš zahtev i želju i pri tome ćemo Vam pružiti zadovoljstvo i zajedno ćemo podići Vašu reputaciju na viši nivo. Iskreno se nadamo uspešnoj saradnji, pa stoga budite potpuno slobodni da nas kontaktirate.

Ozvucenje rasveta audio video truss light rasveta ozvucenje osvetljenje aluminijum konstrukcije konstrukcija bina bine binska trussing iznajmljivanje prodaja zvuk rental
ozvucavanje osvetljenje ozvucenje rasvetno rasvetna ozvuka rasveta bine binska binske konstrukcije konstrukcija roof ruf truss trussing aluminijum aluminijumske rigging prevoz transport pojacala zvucnici efekti rotoglave skener skeneri ozvucenje rasveta.